Tri, dva, jedan - kuhaj! / Sezona 5

Video više nije dostupan

Tri, dva, jedan - kuhaj! - nova sezona

Sezona 5, Epizoda 6 / 57

Emitirano: 12.09.2017. 22:50 rtl

Nakon jučerašnjih prvih suza, vrijeme je i za prvu svađu, ali zamalo i prvi požar u showu. Dok su se parovi za jedinicama mijenjali, netko je zaboravio na piceka u pećnici te je gust dim dao pravi znak za uzbunu.

Drugi je dan ljubavnog tjedna, a ljubavi među kandidatima sve je manje. Kako Toca kaže, zadatak sa ‘swinganjem’ sve dovodi do ludila, što se može primijetiti među većinom kandidata. Morana i Domagoj te Đurđica i Matea dobili su zadatak ispeći cijelog piceka. No, uskoro se obično pečenje piceka pretvorilo u pravu noćnu moru. Najprije je tim ‘Čili papričica’ zaboravio na piceka u pećnici te je, u trenutku kada su Martina i Naima došle za tu radnu jedinicu, Špiček uočio dim. Kada je otvorio pećnicu, iz nje je izašao gust dim, a picek je bio izvana potpuno pečen..

I dok u jednom timu picek gori, u timu ‘Vallis Aurea’ on postaje glavni uzrok svađe između unuke i bake. Đurđica je shvatila kako se picek neće uspjeti ispeći do kraja te je odlučila dio prepržiti na tavici, s čime se njezina unuka Matea nije složila jer će se picek tako presušiti.