Tri, dva, jedan - kuhaj! / Sezona 5

Video više nije dostupan

Tri, dva, jedan - kuhaj!

Sezona 5, Epizoda 23 / 57

Emitirano: 11.10.2017. 23:00 rtl

Kandidati večeras moraju napraviti što vjerniju repliku zadanog tanjura i pogoditi okuse bez da prethodno probaju jelo. Čak je i sam žiri priznao da je ovaj izazov najkompliciraniji do sada.

Žiri je za večerašnji izazov pripremio četiri fantastična jela koja natjecatelji moraju rekonstruirati. Vođe timova, Bada i Toca te Đurđica i Matea, na temelju jednog pogleda moraju dodijeliti jelo određenom paru iz svog tima.

Nakon što su vođe podijelile parove po tanjurima, jedan tim imat će 30 sekundi da dođe do dodijeljenoj jela, pogleda ga, pomiriši, malo preokrene vilicom, ali ne smiju ga okusiti te je kušanje jela strogo zabranjeno. Drugi tim, koji pobijedi u kvizu, imat će malu prednost te će za proučavanje jela imati punu minutu, što im neće previše pomoći jer će im i dalje nedostajati najvažnija komponenta jela – okus.

S obzirom na to da je ovaj tjedan i eliminacijski, te ćemo sutra saznati koji par dolazi u opasnost da napusti show, danas se svi trebaju posebno potruditi kako bi sakupili što više bodova i možda se spasili od eliminacija.